Czech it out… Încă două țări ce folosesc BlaBlaCar!

În ianuarie, Cehia și Slovacia s-au alăturat comunității BlaBlaCar

Întâmpinăm noul an 2016 cu vești extraordinare – pe 13 ianuarie, Republica Cehă și Slovacia se alătură comunității BlaBlaCar! Asta înseamnă că aducem un ridesharing de încredere pe o suprafață mai extinsă din Europa; să călătorești dintr-un oraș spre altul nu a fost nicicând mai ușor de realizat.

lansare czech

Știai că Republica Cehă și Slovacia nu sunt străine de ridesharing?

BlaBlaCar a unit forțele cu o platformă locală de ridesharing numită Jizdomat, iar acum comunitatea, precum și noii rideshareri, pot beneficia de avantajele pe care BlaBlaCar le aduce. De exemplu, modalitatea ușoară de a utiliza website-ul nostru, cu și mai multe curse, precum și aplicația atractivă BlaBlaCar.

Ești interesat să călătorești în aceste două țări?
Hai să vedem ce putem găsi aici…

1. Este un loc incredibil pentru vacanța de schi.

Nu este un loc foarte popular, dar Republica Cehă are niște resorturi de schi superbe, precum munții Beskydy de la granița cu Slovacia. Dacă te-ai săturat să stai la coadă pentru telescaun și vrei să eviți aglomerația pe pârtie, aici e de tine.

ski-sk

2. Limbile cehă și slovacă sunt foarte apropiate.

Poți învăța aceleași cuvinte pentru ambele țări! O reușită dublă pentru mai puțin efort… :)

ro

3. Găsești castele peste tot.

Sunt peste 2500 castele și ruine pretutindeni, în aceste două țări – aceasta este cea mai mare densitate de castele din lume, după Franța și Belgia! Dacă ești fan al seriei “Urzeala tronurilor”, atunci trebuie să vizitezi castelul medieval Karlstejn.

castle-sk

4. Produc (și beau) bere foarte bună!

Pilsner Urquell este favorita cehă – au început producerea acesteia în 1842! Este cea mai cunoscută Pilsner din toată lumea (adică bere blondă lager) și aceasta a fost inspirația a mai mult de două treimi din berea produsă în toată lumea, actualmente.

5. Oamenii au foarte mult sens al umorului.

Pentru când vei împărți călătoriile alături de cehi și slovaci, este bine de avut în vedere să aduci și ceva glume pentru drum. Să cunoști localnicii și cultura acestora este cu siguranță cea mai bună parte a călătoriei :)

Îndreaptă-te chiar acum spre Europa centrală!

Împarte costurile călătoriei

Find out more about

Ce e nou

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride