Cu BlaBlaCar în România: ce spun membrii noștri

Cu BlaBlaCar în România: ce spun membrii noștri

Fie că vrei să mergi la mare, la munte, sau să iți vizitezi prietenii si familia acasă, pe BlaBlaCar poți împărți costurile de deplasare cu alți călători de încredere. Vezi ce spun membrii noștri despre experiența lor.

thumbnail-144x144Bogdan, 28 ani, Ambasador BlaBlaCar

Despre voi am aflat de la un coleg de muncă. El încă folosește platforma voastră pentru a-și găsi pasageri pentru curse externe, România – Germania. Era foarte încântat de faptul că împarte costurile și mi-a recomandat să imi fac și eu cont.
Am inceput să folosesc aplicația ca pasager, mi-a plăcut ideea, iar după o lună am postat și prima mea cursă ca și conducător auto. În câteva ore mi-am umplut masina și totul a decurs bine. Am continuat să folosesc serviciul în principal ca și conducător auto, și mai rar ca pasager.
Ca și întâmplare memorabilă pot spune că am avut doi pasageri francezi, care călătoreau prin toată Europa, într-un mod ieftin, folosind BlaBlaCar. I-am luat din București și i-am dus spre Constanța. Pe drum mi-au povestit din întâmplările lor prin Europa și mi-au spus că vin în Constanța pentru câteva ore să viziteze orașul. Am vrut să le fiu chiar eu ghid și s-au bucurat mult. I-am plimbat prin oraș și le-am arătat într-o oră: Cazinoul, Mamaia și centrul vechi al Constanței. Drept răsplată am primit feedback 5 stele și foarte multe mulțumiri :).
Voi continua să folosesc BlaBlaCar și recomand tuturor să facă același lucru.

thumbnail-144x144-2

Nico, 22 de ani, Ambasador BlaBlaCar

Am aflat despre BlaBlaCar într-un moment în care aveam foarte mare nevoie. Căutam pe internet un mijloc de transport pe ruta București-Sibiu, dar nimic nu se potrivea nevoilor mele de atunci. Prima călătorie a fost cu emoții, dar și una dintre cele mai frumoase experiențe. Am cunoscut oameni speciali. Întâmplarea face ca de multe ori când călătoresc pe această rută să mă reîntâlnesc cu ei. Folosesc BlaBlaCar pentru avantajele financiare, dar și pentru socializare.. iar călătoriile au devenit mult mai plăcute.

thumbnail-144x144-1

Mircea, 31 de ani, Ambasador BlaBlaCar

Am aflat de Bla Bla Car de pe rețelele de socializare. Am fost mereu un autostopist, din motive atât financiare, cât și de socializare. În facultate făceam des autostopul ca să călătoresc prin România, și nu numai. În momentul în care mi-am luat mașină, mi s-a părut absolut firesc să împart călătoria cu alți oameni, așa cum și alții au făcut-o când eu aveam nevoie de un ride pe undeva. Pentru mine, Bla Bla Car înseamnă în primul rând oamenii interesanți pe care-i cunosc, comunitatea faină de care aparțin, o alternativă prietenoasă cu mediul înconjurător la nevoile noastre din ce în ce mai crescute de deplasare și un mod eficient financiar de a mă deplasa în siguranță și confort.

thumbnail-144x144-3

Alexandru, 29 de ani, nivel de experiență BlaBlaCar: Intermediar

“Păi da. Ca un fel de rețea de socializare în care faci un fel de autostop online sau iei oameni la ocazie. Nu mai aștepți pe marginea drumului şi nu ştii peste cine dai”. Cam aşa m-am apucat să explic ce e cu BlaBlaCar după ce am văzut un clip animat (pe net evident) şi după ce am călătorit pentru prima dată :). Şi dăi să meargă. Am prins gustul: reduci din costuri şi aduni prieteni noi….ooo şi cât contează astea două pentru călătorul din mine: să reduc din costuri şi să adun prieteni. Şi uite aşa am început experiența cu Bla Bla Car, după ce testat varianta “clasică” de “ia-mă nene”.

Find out more about

Poveștile membrilor

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride