1. Spune-ne câteva lucruri despre tine.
Lucrez cu preșcolari, școlari (3-13 ani) și elevi de liceu în cadrul unui proiect educațional global.
Promovez idei de pe platforma TED atât pe blogul personal cât și în mod direct de câte ori am ocazia. Chiar am rămas surprins când în prima mea cursă, pe ruta Brașov-Turda, conducătorul auto mi-a spus că a citit cel mai recent articol de pe blogul meu și i-a plăcut foarte mult pentru că efectiv a avut ceva de învățat de acolo.
2. Cum ai aflat de BlaBlaCar?
Am descoperit singur pe Internet.
3. Ce problemă ți-a rezolvat platforma?
Călătorind prin intermediul platformei vei socializa în mod garantat. Nu știu de ce se întâmplă asta. Probabil pentru că numărul de pasageri e mai mic în mașină comparativ cu numărul pasagerilor dintr-un microbuz. În microbuz oamenii nu prea socializează, fiecare e în lumea lui.
4. Cum a fost prima oară când ai folosit platforma?
A fost foarte bine. Așa cum am menționat mai sus, orice blogger e încântat să fie admirat și citit. Ori eu, spre surprinderea mea, chiar am fost citit etc. Dar dincolo de acest aspect poate mai particular, aici îți faci prieteni pe care poți să contezi oricând.
5. Cum ai defini BlaBlaCar într-o propoziție?
O platformă pentru prietenie.
6.Poți să ne povestești despre o experiență haioasă/ interesantă pe care ai trăit-o într-una din călătorii?
S-a întâmplat odată, la întoarcerea în Brașov, să mi se spună că atunci când am venit în Turda am venit cu un prieten de-al conducătorului auto. Asta m-a făcut să constat din nou că lumea e mică și că BlaBlaCar contribuie la îmbunătățirea relațiilor interumane, la normalizarea lor.
7. Ai recomanda BlaBlaCar altcuiva? De ce?
Sigur recomand. Motivul e extrem de simplu: scad costurile carburantului. Decât să circule un automobil cu o singură persoană (ceea ce sincer e risipă), mai bine e e împărțită cursa într-un automobil de 4 sau 5 persoane. Asta înseamnă că reușim măcar puțin să protejăm resursele naturale pe care le avem.