Să sprijinim Ucraina și Superhumans 💙💛

Să sprijinim Ucraina și Superhumans 💙💛

Ucrainenii încă au nevoie de ajutorul nostru. BlaBlaCar colaborează cu ONG-ul Superhumans pentru a strânge fonduri pentru proteze pentru ucrainenii răniți în timpul războiului. Ești alături de noi?

După 1 an de război pe scară largă, Ucraina are nevoie de ajutor mai mult ca niciodată. Războiul pe scară largă a creat o criză umanitară fără precedent în Ucraina. În fiecare zi, sute de ucraineni sunt răniți, iar unii suferă amputări traumatice. Aproximativ 10.000 de ucraineni vor avea nevoie de proteze, reabilitare medicală și asistență psihologică.

În 2022, comunitatea BlaBlaCar a dat dovadă de o solidaritate extraordinară, ajutându-se reciproc să găsească mijloace de transport către locuri mai sigure și să-i vadă pe cei dragi.

BlaBlaCar continuă să fie alături de ucraineni.

În colaborare cu ONG-ul ucrainean Superhumans Center, lansăm o campanie de strângere de fonduri în 16 țări europene pentru a oferi proteze persoanelor rănite. Campania are ca obiectiv strângerea sumei de 250.000 EUR. 100% din fonduri vor fi transferate către Superhumans pentru a oferi proteze adulților și copiilor care au nevoie de acestea.

Dă o mână de ajutor

BlaBlaCar a promis deja să doneze 50.000 EUR, te invităm să fii alături de noi și să ajuți oamenii din Ucraina!

De la începutul războiului pe scară largă, comunitatea BlaBlaCar a sprijinit Ucraina și poporul ucrainean.

În această perioadă:

– Peste 4 milioane de oameni au reușit să părăsească zonele nesigure și să-i vadă pe cei dragi în primele luni de război. Ucrainenii au oferit majoritatea acestor curse gratuit.
– În Europa de Vest, cursele cu autocarele BlaBlaCar, care fac legătura cu principalele orașe din 9 țări, au fost gratuite pentru refugiații ucraineni.
– În Ucraina, Polonia, România și Ungaria, șoferii au oferit curse gratuite și au luat cât mai mulți pasageri posibil.
– BlaBlaCar a susținut inițiativa publică #підвезуЗСУ, prin care ucrainenii puteau oferi o cursă gratuită apărătorilor Ucrainei folosind un hashtag special în descrierea cursei.
– În vara anului 2022, în plină criză de combustibil, BlaBlaCar și OKKO Filling Station Network au oferit șoferilor o limită de combustibil mărită de 30 de litri per realimentare. Acest lucru a permis șoferilor să continue să-și ajute semenii.

Dă o mână de ajutor

ONG-ul Superhumans Center este o clinică de protetică, reabilitare medicală și chirurgie reconstructivă pentru toți cei afectați de războiul din Ucraina. Misiunea Superhumans Center este să aprofundeze experiența de înaltă calitate în protezare și în intervenții medicale de înaltă tehnologie în Ucraina; să trateze ucrainenii răniți, acasă, în sânul propriilor familii.

Toate serviciile clinicii vor fi complet gratuite pentru pacienți. Superhumans nu este și nu va deveni niciodată un proiect comercial. Activitatea sa va fi finanțată din donații de la mari fundații internaționale și donatori privați. După lansarea cu succes a clinicii în regiunea Liov în primăvara anului 2023, Superhumans ar putea să-și extindă activitatea și în alte regiuni ale Ucrainei.

Site: https://www.superhumans.com/

Find out more about

Ce e nou

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride