Valentin: Călător în jurul lumii

Valentin: Călător în jurul lumii

Citește poveștile de călătorie ale lui Valentin, membru BlaBlaCar care a utilizat platforma noastră în România, Franța, Spania, Italia, Andorra, Elveția, Polonia, Grecia și Bulgaria

Sunt Valentin și împreună cu prietena mea, Corina, avem ca pasiune călătoria, propunându-ne să ajungem în toate țările din lume, momentan fiind la borna 83 de state vizitate.

13227766-1763465060557018-5908634908570092673-o

Călătorind independent, mereu ne alegem destinațiile și intinerariul în funcție de câteva caracteristici, însă uneori locurile în care vrem să ajungem nu sunt accesibile cu transportul public, astfel încât ne rămân foarte puține alternative, respectiv autostopul sau în cazul fericit, BlaBlaCar.

Aplicația BlaBlaCar am descoperit-o prin 2008 în Franța, când mă aflam într-un schimb universitar, reușind practic sa vizitez majoritatea destinațiilor de renume din Franța cu ajutorul acestei platforme. Ulterior, am folosit blablacar în Spania, Italia, Andorra, Elveția, Polonia, Grecia, Bulgaria și tare mult m-am bucurat când a apărut și în România.Pe lângă avantajele evidente precum comfort, timp și cost, găsesc platforma BlaBlaCar ca o alternativă care are ca efect secundar emisii reduse de nox. Mai mult decât atât, BlaBlaCar facilitează interacțiunea cu oameni ce se deplasează în aceeași direcția și creează legături de prietenie.

În 2012 am fost pasagerul unei doamne pe ruta Tours – Paris, iar din discuțiile avute a reieșit că aceasta era make-up artist colaborând cu diferite studiouri de producție și ocupându-se de mulți actori de top de la Hollywood. Poveștile ei din spatele culiselor a făcut călătoria extrem de agreabilă și memorabilă. În ultima experiență BlaBlaCar căutam o soluție de a ajunge din Atena până la Sofia, iar într-un final ne-am trezit în mașina unei trupe de rock foarte celebre din Serbia, așa că am avut iarăși șansa unor povești de neuitat.

În unele situații, experiența avută cu persoane complet străine de-a lungul călătoriei este mult mai importantă decât însăși destinația finală.

Find out more about

Poveștile membrilor

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride