Noul serviciu de rezervare: cum funcționează pentru conducătorii auto?

Acum, pasagerii își pot rezerva locul online, pentru cursele interne din România.

pola-blog-pasa

Acum, pasagerii își pot rezerva locul online, pentru cursele interne din România. Am făcut aceste schimbări ca să obții pasageri și să-ți poți organiza călătoria cu și mai multă ușurință.

1. Oferă o cursă și alege cum vrei să gestionezi solicitările de rezervare efectuate de pasageri.

image00

Cu aprobarea automată, pasagerului i se confirmă imediat un loc în mașina ta, ceea ce înseamnă că nu mai trebuie să răspunzi la numeroase solicitări din partea pasagerilor. Cu aprobarea manuală, va trebui să aprobi în mod personal fiecare solicitare de rezervare în parte și să răspunzi în intervalul de timp stabilit de pasager.

Dacă pasagerii vor mai multe informații, îți pot trimite un mesaj direct.

Află mai multe aici despre solicitările de rezervare

2. Organizează-ți călătoria fără bătaie de cap

serviciu de rezervare blablacar

Pasagerii își rezervă locul online, deci numărul de locuri este actualizat în mod automat după fiecare rezervare, nemaitrebuind să-l actualizezi tu personal.

Odată ce rezervările pasagerilor sunt confirmate, primești numărul lor de telefon, pentru a stabili detaliile finale. Poți, de asemenea, consulta toate informațiile privind pasagerii tăi, în rubrica intitulată „Curse oferite”, de pe profilul tău.

drivers-postit

3. Pasagerii plătesc în numerar, în timpul călătoriei

Ca și înainte, pasagerii îți achită suma direct, în numerar.

Află mai multe despre

Ce e nou

Prin utilizarea acestui site web, îți exprimi acordul că ultilizăm modulele cookie pentru diferite analize și producem conținut și reclame care să fie de interes pentru tine. Citește: politica noastră referitoare la modulele cookie

Oferă o cursă