Buenos dias a todos! BlaBlaCar a ajuns în Mexic

Mexic a fost pus pe harta BlaBlaCar, iar comunitatea din America Latină s-a extins!

lansare mexic

Din luna aprilie a acestui an, Mexic a fost pus pe harta BlaBlaCar, marcând astfel extinderea comunității în America Latină. Ne-am unit forțele cu platforma locală numită Rides, care activează în Mexic încă din 2010. Cu membri din 19 țări, din întreaga lume, puteți beneficia de avantajele curselor de ridesharing făcute pe distanțe lungi într-o comunitate de încredere.

O nouă soluție pentru călătoriile între orașe

În ultimii cinci ani prețul carburantului în Mexic a crescut cu 72%. Cu 14 orașe ce au o populație de peste 1 milion de locuitori și sunt situate la distanțe mari, mexicanii au simțit din plin creșterea prețului carburantului.

Acum cu BlaBlaCar au devenit posibile călătoriile de ultim moment dintr-un oraș într-altul, în special din capitala Mexico City în orașe precum Queretaro, Guadalajara, Puebla și Monterrey. Șoferii care trebuie să călătorească își pot oferi locurile libere celor interesați să meargă în aceeași direcție și toți pot beneficia de un nou mod confortabil și prietenos de a călători pe distanțe lungi!

mx-post

Aducem mai aproape oameni din 19 țări

Platforma BlaBlaCar este liderul mondial în ridesharing, iar în rețeau noastră sunt conectate peste de 20 de milioane de persoane. În 2015, Mexicul este cea de a șasea țară care să se alătură comunității, după România, India, Ungaria, Croația și Serbia.

Datorită creșterii rapide a comunității noastre, călătoriile dintr-un oraș într-altul au devenit accesibile și plăcute. Studenții și cei care lucrează departe de casă folosesc BlaBlaCar pentru a reveni la familii, cuplurile aflate în relații la distanță reușesc să fie mai apropiați, iar toată lumea beneficiază de o manieră economică pentru evadările de weekend și vacanțe! Experiența prietenoasă și eficientă oferită de BlaBlaCar le permite membrilor să fie mai aproape de cei dragi. Iar acesta este un lucru cu care ne mândrim!

Find out more about

Ce e nou

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride