Avantajele Ambasadorilor

Avantajele Ambasadorilor

Descoperă avantajele Ambasadorilor!

Descoperă avantajele ambasadorilor

Ambassadors Advantages: carAmbasadorii au cele mai mare șanse de a găsi parteneri de călătorie
Cu cât ai un rating mai mare, cu atât ești mai credibil pentru ceilalți membri ai comunității. Dacă ești conducător auto, înseamnă că îți vei ocupa locurile din mașină mai repede :)


Avantajele Ambasadorilor: GiftAmbasadorii obțin acces la oferte speciale
Primești acces la oferte speciale de parteneriat și vei avea parte chiar și de surprize pe parcurs.


Ambasadorii vipAmbasadorii sunt invitați la evenimente exclusive
Vei fi primul la rând la evenimentele noastre BlaBlaCar.

Fă cunoștință cu 2 dintre Ambasadorii noștri:

602351-4765778263770-2108436810-n
Să-l cunoaștem pe Florin-Octavian. Florin are 31 de ani, o medie a evaluărilor de 4,8 și este pasionat de salsa.

“Pasiunea mea pentru muzica salsa mă face să călătoresc destul de des pentru a participa la mai multe evenimente de salsa din Romania și nu numai. De multe ori sunt nevoit să merg singur, iar de aproape 2 ani de când am descoperit BlaBlaCar, folosesc platforma de fiecare dată când merg undeva. Utilizez BlaBlaCar nu doar pentru a împărți costurile călătoriei, dar și pentru a avea tovarăși de drum, persoane pe care de cele mai multe ori le vezi pentru prima și ultima dată. Am avut ocazia să întâlnesc foarte mulți oameni interesanți care au facut ca drumul să fie plăcut și mult mai scurt, iar de câteva ori am întâlnit persoane pe care le cunoșteam deja, sau pe care le-am revăzut și în alte situații deoarece i-am “corupt” să înceapă să danseze salsa :). În concluzie, nu se știe niciodată cum o călătorie cu unul dintre membrii comunității BlaBlaCar poate aduce o schimbare pozitivă în viața ta. Sunt convins ca toți membri au poveștilor lor unice, care mai de care mai interesante.

14102785-10154158181085141-7908568198825812169-o

Un alt ambasador BlaBlaCar este Loredana. Ea are 29 de ani, o medie a evaluărilor de 4,7 și folosește BlaBlaCar în special pe ruta București – Constanța.

Find out more about

Poveștile membrilor

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride