BlaBla Tour 2016 – întâlnirea cu mult ”fun” și totuși foarte ”serious”

BlaBla Tour 2016 – întâlnirea cu mult ”fun” și totuși foarte ”serious”

Două orașe alese, peste o sută de membri și o mulțime de discuții interesante despre pasiunea noastră comună, carpooling-ul.

În iunie anul acesta am dat oficial startul verii împreună la BlaBlaTour 2016, evenimentul în care, pentru o seară, echipa BlaBlaCar s-a întâlnit cu voi, membrii comunității din România.

Prima oprire direct în inima Transilvaniei, la Cluj-Napoca, unde ne-am lăsat rapid molipsiți de entuziasmul și experințele clujenilor. Ne-am antrenat în discuții interactive despre carpooling, ne-am întrecut în cunoștințele despre BlaBlaCar, am făcut o mulțime de poze pe care le-am împărtășit cu cei dragi și ne-am simțit bine pentru o seară împreună.

newpost01

Ne-am îndreptat apoi cu pași grăbiți către capitală, unde ne-am dat întâlnire cu peste 50 dintre membrii noștri. Am continuat în aceeași notă de voie bună și ne-am întrecut pentru câștigarea premiilor puse în joc.

Dacă vă macină curiozitatea cum a fost, vă spunem doar atât: am râs, am povestit, am glumit, am făcut o mulțime de poze, ne-am întrecut la BlaBlaQuiz sau la Cutia cu sugestii și am rămas surprinși cu toții (mai ales echipa BlaBlaCar) de cât de multe știați cu toții.

newpost02

Vă mulțumim tuturor celor care v-ați alăturat nouă pentru o seară în această aventură frumoasă pentru a ne pune laolaltă ideile, sugestiile și experiențele de carpooling.

Dacă ai ratat evenimentele de anul acesta, îți păstrăm un loc pentru edițiile de anul viitor. Sperăm ca în 2017 să ne revedem la fel de voioși și într-un număr și mai mare.

Dacă încă eziți să ni te alături la edițiile viitoare, vezi aici pozele de anul acesta și suntem siguri că vei urmări cu interes anunțurile noastre.

Find out more about

Evenimente

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride