Cu BlaBlaCar în străinătate: ce spun membrii noștri

Cu BlaBlaCar în străinătate: ce spun membrii noștri

Mulți din membrii BlaBlaCar folosesc platforma pentru a călători în străinătate, cele mai populare destinații fiind Germania, Italia și Austria. Vezi ce spun aceștia despre experiența lor.

thumbnail-144x144-4

Adrian, 29 de ani, nivel de experiență BlaBlaCar: Experimentat

Am aflat de Bla Bla Car de pe internet, dintr-un spot publicitar. Motivul principal pentru care folosesc BlaBlaCar este că reușesc să fac economie atunci când mă pornesc singur la drum, împart costul combustibilului la persoanele cu care merg și astfel pot merge mai des în călătorii. Poți cunoaște persoane noi și puteți povesti la drum, astfel călătoria devine mai puțin plictisitoare.

thumbnail-144x144-5

Adrian, 26 de ani, Ambasador BlaBlaCar

Lăudabilă inițiativă! Am aflat de voi întâmplător, având nevoie să ajung urgent la o destinație nu prea îndepărtată, dar nici accesibilă.

BlaBlaCar a însemnat pentru mine materializarea unei idei pe care o vedeam absolut necesare în spațiul comunitar, din ambele perspective: pasager și conducător auto.

Fără a minți, BlaBlaCar înseamnă în primul rând cheltuieli mai mici – platforma voastră mi-a permis să călătoresc cu sume de până la 3 ori mai mici.

thumbnail-144x144-6

Iulian, 25 de ani, Ambasador BlaBlaCar

De această aplicație am aflat de la un prieten care făcea naveta Satu Mare – Cluj, după ce i-am povestit cât este de monoton să mergi singur cu mașina. Motivul principal pentru care folosesc BlaBlaCar este faptul că îmi dă oportunitatea de a socializa cu o grămadă de persoane noi (majoritatea cu vârste similare cu a mea), cu care pot face un schimb de idei și păreri, de multe ori făcându-mi și prieteni prin intermediul acestei platforme… și să fim sinceri, câțiva lei în plus nu strică nimănui :).

Find out more about

Poveștile membrilor

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride