Vara 2015 a însemnat BlaBlaTour, tu cum ți-ai petrecut timpul?

Vara 2015 a însemnat BlaBlaTour, tu cum ți-ai petrecut timpul?

Am făcut turul României pentru a vă cunoaște.

Vara 2015 a însemnat BlaBlaTour, tu cum ți-ai petrecut timpul?

Fără îndoială vara este un anotimp al călătoriilor și un bun prilej să cunoști oameni noi, care au preocupări similare cu ale tale. Cum nu puteam lăsa vara să treacă fără să cunoaștem cât mai mulți din membrii comunității BlaBlaCar, am făcut un mic tur al României pentru a ne întâlni cu o parte dintre voi. Suntem curioși să vă cunoștem, să vă aflăm experiențele pe care le-ați avut utilizând platforma, vrem să ne distrăm împreună și să descoperim cum putem să îmbunătățim cât mai mult BlaBlaCar pentru a răspunde necesităților voastre.
Acum că deja toamna și-a intrat în drepturi și ne-am amintit de acea vorbă românească: ”toamna se numără bobocii”, am aruncat o privire peste experiența BlaBlaTour 2015 și am văzut că avem o sumedenie de fotografii pe care vrem să vi le arătăm!
Aventura BlaBlaTour a început pe teritoriul României undeva pe malul Dunării, nu departe de Drobeta Turnu Severin și a continuat cu popasul în București.

vara-2015-edit

După scurta incursiune în Piața Consitutiței, unde am rămas și noi uimiți de dimensiunile impresionante ale Palatului Parlamentului – nu degeaba este a doua clădire din lume după Pentagon, Washingthon DC, SUA –, a venit momentul mult așteptat, întâlnirea cu o parte dintre voi…

Într-o seara toridă de vară ne-am strâns în curtea unei clădiri istorice și am aflat de la câțiva dintre voi cum folosiți platforma, ce vă place la BlaBlaCar, ce ați vrea să îmbunătățiți. Ne-am cunoscut mai bine printr-o serie de jocuri care chiar au creat un amuzament general și ne-am bucurat împreuna de un BlaBlaTime plăcut.

fullsizerender-1-edit

img-0871-edit

img-0872-edit

Călătorului îi stă bine cu drumul, așa că am pornit din canicularul București către Cluj-Napoca. Cum aveam cu noi un coleg din Franța, am zis că trebuie să mergem către Clujul care fierbea de ”Untold” pe un drum ceva mai ocolit. Nu de alta, dar mândria națională ne-a suflat că trebuie să îi arătăm cât mai mult din România și să îi dovedim că Transfăgărășanul este, într-adevăr unul dintre cele mai frumoase drumuri din lume.

ujro-edit

Virajele se tot succedeau, iar în mașină se făcea un rezumat al istoriei României de la Vlad Țepeș încoace. După atâta informație, ne-am dat seama că este nevoie de un popas așa că ne-am oprit la Bâlea Lac.Am tras aer proaspăt în piept, ne-am răcorit de-a binelea, având în vedere că am plecat de la cele peste 35 de grade C, câte erau în București și am ajuns la 17 grade C, iar apoi am pornit în aventura coborârii.

2-edit

Ne-am bucurat de sinuosul și frumosul Transfăgărășan și am avut ocazia să vedem și un inedit apus, iar cum era deja nopate și drumul până la Cluj era destul de lung, am decis să ducem BlaBlaCar-ul și în Sibiu.

t-edit

Am părăsit frumosul Sibiu cu gândul ca în 2016 să organizăm și aici o întâlnire cu voi și am pornit către Cluj Napoca. În vibrantul Cluj ne-am întâlnit, nu departe de statuia lui Avram Iancu, cu o parte dintre membrii BlaBlaCar din zona Cluj-Napoca și ne-am bucurat să aflăm cât de utilă este considerată platforma și în această zonă a țării.

unnamed-edit

BlaBlaTour 2015 ne-a făcut să ne dorim ca în 2016 să mergem în cât mai multe orașe și să descoperim alături de voi necesitățile din fiecare zonă a țării. Ne-am bucurat să vedem cum membrii BlaBlaCar, care nu au călătorit împreună până acum, se întâlnesc la BlaBlaTime și află că au o sumedenie de lucruri în comun. În București, spre exemplu, ne-am amuzat cu toții să vedem că cei mai punctuali au fost cei care au decis să vină pe bicicletă.

Atât în Cluj, cât și în București, ne-ați încărcat cu energie și vă mulțumim că împreună creștem BlaBlaCar și facem România mai mobilă! ;)

cluj-edit2

Impresiile voastre sunt importante pentru noi și chiar vrem să știm dacă ai făcut ridesharing în această vară. Lasă-ne un comentariu la postul de pe Facebook și împărtășește-ne experiența ta – iar dacă ți-a venit cheful de o scurtă vacanță chiar acum, găsește un conducător auto sau oferă-ți locul liber pe BlaBlaCar!

Pe curând!

Cu drag,
Echipa BlaBlaCar

Find out more about

Evenimente

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride