Noul serviciu de rezervare: cum funcționează pentru pasageri?

Acum, îți poți rezerva locul online, pentru cursele interne din România.

pola-blog-pasa

Acum, îți poți rezerva locul online, pentru cursele interne din România. Am făcut aceste schimbări ca să-ți poți rezerva și asigura locul cu și mai multă ușurință.

1. Găsește o cursă și dacă ai nevoie de mai multe informații, adresează-te conducătorului auto

passengers-seats

Cu noul serviciu de rezervare, numărul de locuri este actualizat în permanență, deci nu mai e nevoie să contactezi mai mulți conducători auto, pentru a afla dacă au locuri disponibile. Poți vedea, de asemenea, fotografia, numele și vârsta pasagerilor care și-au rezervat deja un loc la cursa respectivă.

drivers-portraits

Dacă vrei mai multe informații, îi poți trimite un mesaj direct conducătorului auto.

2. Rezervă-ți locul online și primește numărul de telefon al conducătorului auto, odată ce rezervarea îți este confirmată

serviciu de rezervare blablacar

Conducătorul auto primește imediat o notificare privind rezervarea ta. Cursele oferite cu aprobare automată sunt confirmate pe loc, deci nu e nevoie să contactezi mai mulți conducători auto și să aștepți un răspuns. Pentru cursele oferite cu aprobare manuală, stabilești intervalul de timp în care conducătorul auto trebuie să-ți răspundă.

Primești numărul de telefon al conducătorului auto, imediat ce rezervarea îți este confirmată.

Află mai multe aici despre solicitările de rezervare

3. Achită suma în numerar direct conducătorului auto, în timpul călătoriei

Ca și înainte, achită suma direct conducătorului auto, în numerar.

Află mai multe despre

Ce e nou

Prin utilizarea acestui site web, îți exprimi acordul că ultilizăm modulele cookie pentru diferite analize și producem conținut și reclame care să fie de interes pentru tine. Citește: politica noastră referitoare la modulele cookie

Oferă o cursă