Sziget festival, insula libertății te așteaptă…

Sziget festival, insula libertății te așteaptă…

Hai la Sziget, festivalul din inima Budapestei!

Hai la Sziget Festival cu BlaBlaCar!


10-16 august este perioada în care Sziget, festivalul de pe insula din inima Budapestei, te duce într-o zonă în care te simți liber. Timp de șapte zile insula vibrează pe un amalgam de acorduri care îți dau posibilitatea să explorezi. Indiferent dacă ești un fan al rock-ului, al muzicii electronice, al pop rock-ului, jazzului sau chiar al fado-ului, la Sziget Festival te miști pe acordurile unor artiști de top ai fiecărui gen muzical. Sunt șapte zile de party continuu, cu viață în camping și posibilitatea de a-ți face prieteni din întreaga lume.

sz1-edit sz22-edit

Pentru șapte zile de festival îți dai seama că lista artiștilor care vor performa este una extrem de generoasă, însă noi am aruncat o privire și iată pentru cine credem că este un must să mergi anul acesta la Sziget:
Robbie Williams
Major Lazer
Kings of Leon
Florence and The Machine
Avicii
Limp Bizkit
Passenger
Mariza
…iar dacă ești un fan al muzicii din Balcani sigur îți va atrage atenția Goran Bregovic Wedding and Funeral Band.

sz16-edit sz20-edit

Să ajungi pe insula libertății zilele acestea este mult mai simplu dacă faci ridesharing. Postează pe BlaBlaCar o cursă sau caută un conducător auto care merge către Budapesta, împarte cu el (conducător auto sau pasager) costurile călătoriei și îți rămân mai mulți bani pentru distracție la festival! :)

Bucură-te de ritmurile de la Sziget și vizitează-ne la cortul BlaBlaCar, ne pregătim cu jocuri si cadouri!

Te așteptăm cu drag!

Find out more about

Festivaluri

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride