La drum cu BlaBlaCar

In the press

BlaBlaCar îți permite să mergi mai ieftin și mai rapid Intrată de un an de zile pe piaţa din România, platforma online BlaBlaCar îţi permite să mergi mai ieftin, mai rapid şi cu ce tovarăşi de călătorie îţi alegi, pe rute mai lungi de 250 de kilometri, între oraşele din România sau între cele din România şi Europa. Este practic cea mai eficientă metodă de a face autostopul: împarţi costurile în mod egal cu şoferul, alegi destinaţia şi companionii.

Co-voiajarea în România: deplasare pe distanță lungă, în scop personal, cu împărțirea costurilor Co-voiajarea oferă numeroase beneficii pentru oamenii care călătoresc între orașe. Spre deosebire de serviciile/aplicațiile de tip taxi pe distanțe scurte, în co-voiajare conducătorii auto împart costul unei călătorii personale, planificate în avans, cu pasagerii care călătoresc in aceași direcție. Pasagerii au o alternativă de călătorie ieftină și convenabilă.

BlaBlaCar în Romania
BlaBlaCar este cea mai mare platforma de carpooling pentru calatorii de lunga distanta - o comunitate globală de încredere a conducătorilor auto și pasagerilor din 22 țări. Site-ul și aplicațiile mobile conectează oamenii care doresc să călătorească cu acei conducători auto care merg în aceeași direcție.

Despre BlaBlaCar

Suntem o comunitate de încredere ce conectează conducătorii auto care au locuri disponibile cu pasageri care caută o cursă.

Află mai multe >>
Pentru mai mute informații și materiale descărcabile, te rugăm să accesezi:
Materiale Descărcabile

Prin utilizarea acestui site web, îți exprimi acordul că ultilizăm modulele cookie pentru diferite analize și producem conținut și reclame care să fie de interes pentru tine. Citește: politica noastră referitoare la modulele cookie

Oferă o cursă